Update Cinéart releases 2021

14 januari 2021

Helaas hebben we dinsdag gehoord dat de huidige lockdown met minstens drie weken verlengd wordt. Met het oog op de voorspellingen van het OMT (dat er zeer waarschijnlijk geen versoepelingen mogelijk zijn voor maart) hebben we besloten om onze films die t/m februari gepland stonden uit te stellen. De releaselijst voor aankomende maanden is daardoor opnieuw op de schop gegaan. Wat betekent dit voor onze films?

TRUE MOTHERS: 21 januari op Picl
De releasedatum van de nieuwste film van Naomi Kawase zal blijven staan: TRUE MOTHERS zal vanaf 21 januari online beschikbaar zijn via Picl. De film zal voor filmtheaters beschikbaar blijven om op het witte doek te vertonen zodra ze hun deuren weer mogen openen.

QUO VADIS, AÏDA?: uitgesteld
QUO VADIS, AÏDA? zal tijdens het eerste deel van het IFFR (1-7 februari) online te zien zijn, maar de geplande bioscooprelease op 11 februari komt te vervallen. De nieuwe releasedatum van QUO VADIS, AÏDA? staat nu op 29 april 2021.

SUPERNOVA: uitgesteld
De bioscooprelease van SUPERNOVA is uitgesteld naar 3 juni 2021.

We brengen THE HUMAN VOICE van Pedro Almodóvar uit op 18 maart 2021; de bioscooprelease van THE FATHER met Anthony Hopkins en Olivia Colman gaat naar 8 april 2021; en MITRA van Nederlands regisseur Kaweh Modiri zal 20 mei 2021 worden uitgebracht.

Nicole Kidman & Antonio Banderas in nieuwe film van Halina Reijn

22 november 2023 Lees verder

JIPPIE NO MORE! wint publieksprijs op Cinekid Filmfestival

2 november 2023 Lees verder

MUBI en Cinéart kondigen samenwerking aan rond de Benelux release van PRISCILLA

7 september 2023 Lees verder

HOLLY van Fien Troch opent Film Fest Gent

22 augustus 2023 Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief