Speciale premièreavond THE INSULT door Roffa Mon Amour

14 februari 2018

THE INSULT geniet vandaag donderdag 15 februari een speciale premièreavond in samenwerking met Roffa Mon Amour E-talks, een nieuwe filmavond met een interactief Q&A-programma rondom een Nederlandse première. Via Skype vindt er een Q&A plaats met de regisseur van de film: Ziad Doueiri. Het Skype-gesprek zal tevens gestreamd worden via live-verbinding vanuit LantarenVenster naar Rialto in Amsterdam en kunnen bezoekers de regisseur het hemd van het lijf vragen via WhatsApp.

THE INSULT (Ziad Doueiri) leidt een incident tussen twee mannen tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt. De film heeft een Oscarnominatie voor Beste Buitelandse Film ontvangen en acteur Kamel El Basha won al eerder op het filmfestival van Venetië de prijs voor Beste Acteur. De film eindigde tevens op de tweede plaats in de publiekspoll van het Internationaal Filmfestival van Rotterdam.

De avond begint om 21:15 uur in LantarenVenster en Rialto. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop: Rotterdam & Amsterdam.

Vier Cinéart films in de prijzen op het Cannes Filmfestival 2019

27 mei 2019 Lees verder

Cinéart line-up Cannes Filmfestival 2019

13 mei 2019 Lees verder

Vijf films van Cinéart geselecteerd voor Cannes Filmfestival 2019

18 april 2019 Lees verder

Opnames MITRA van Nederlands-Iraans filmtalent

14 maart 2019 Lees verder

Eye haalt Oscarwinnend regisseur László Nemes naar Amsterdam voor masterclass

8 maart 2019 Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief