Speciale premièreavond THE INSULT door Roffa Mon Amour

14 februari 2018

THE INSULT geniet vandaag donderdag 15 februari een speciale premièreavond in samenwerking met Roffa Mon Amour E-talks, een nieuwe filmavond met een interactief Q&A-programma rondom een Nederlandse première. Via Skype vindt er een Q&A plaats met de regisseur van de film: Ziad Doueiri. Het Skype-gesprek zal tevens gestreamd worden via live-verbinding vanuit LantarenVenster naar Rialto in Amsterdam en kunnen bezoekers de regisseur het hemd van het lijf vragen via WhatsApp.

THE INSULT (Ziad Doueiri) leidt een incident tussen twee mannen tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt. De film heeft een Oscarnominatie voor Beste Buitelandse Film ontvangen en acteur Kamel El Basha won al eerder op het filmfestival van Venetië de prijs voor Beste Acteur. De film eindigde tevens op de tweede plaats in de publiekspoll van het Internationaal Filmfestival van Rotterdam.

De avond begint om 21:15 uur in LantarenVenster en Rialto. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop: Rotterdam & Amsterdam.

Vacature: Marketing & Publiciteit stagiair(e) Cinéart

10 december 2018 Lees verder

100.000 bezoekers voor Spaanse thriller TODOS LO SABEN

3 december 2018 Lees verder

DIRTY GOD: eerste Nederlandse speelfilm ooit geselecteerd voor internationale hoofdcompetitie Sundance Film Festival

29 november 2018 Lees verder

Acht Cinéart films geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto 2018

9 augustus 2018 Lees verder

Drie Cinéart films geselecteerd voor het Filmfestival van Venetië 2018

7 augustus 2018 Lees verder