JIPPIE NO MORE! wint publieksprijs op Cinekid Filmfestival

2 november 2023

JIPPIE NO MORE! heeft gisteren de publieksprijs gewonnen voor Beste Nederlandse Kinderfilm op het Cinekid Festival. De Jeugdjury Award 2023 werd afgelopen weekend ook al aan de film uitgereikt uit handen van de jeugdjury: “Vanaf het begin waren we onder indruk van de fantastische sfeer van de film, die een serieus verhaal verbindt met veel humor.”

De 37e editie van Cinekid Festival werd zondag 15 oktober in Amsterdam feestelijk geopend met JIPPIE NO MORE! in aanwezigheid van de cast en crew. Dat JIPPIE NO MORE! nu beloond is met zowel de Jeugdjury Award als de Publieksprijs is de perfecte afsluiting van de film op Cinekid 2023.

JIPPIE NO MORE! is de nieuwe Nederlandse familiefilm van regisseur Margien Rogaar en producent Juliet at Pupkin (de makers van de welbekende familieserie LAMPJE), naar een scenario van Fiona van Heemstra (KNOR). Juliet at Pupkin is met de film JIPPIE NO MORE! door Stichting Upside Down ook genomineerd voor een INC award, bedoeld voor bedrijven en organisaties met een aantoonbare voorbeeldfunctie bij het integreren van mensen met een verstandelijke beperking in het maatschappelijk verkeer.

Over de film
De film vertelt het verhaal van Jaap Peter ‘Jippie’ (Wesley van Klink) en zijn familie, die tijdens de voorbereidingen van het huwelijk van zijn oudste zus allemaal op hun eigen manier worden uitgedaagd in de liefde. Wanneer ook de rest van de familie tegen de welbekende gezinsperikelen aanloopt, lopen de spanningen hoog op. Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt. Een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.

JIPPIE NO MORE! draait vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen.

Zeven films van Cinéart bekend voor Cannes 2024

16 april 2024 Lees verder

200.000 bezoekers voor Oscarwinnaar THE ZONE OF INTEREST

12 maart 2024 Lees verder

DAHOMEY van Mati Diop wint Gouden Beer

26 februari 2024 Lees verder

100.000 bezoekers voor THE ZONE OF INTEREST

15 februari 2024 Lees verder

Acht Oscarnominaties voor Cinéartfilms

24 januari 2024 Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief