100.000 bezoekers voor Spaanse thriller TODOS LO SABEN

3 december 2018

Afgelopen weekend werd de 100.000e bezoeker van TODOS LO SABEN feestelijk ontvangen in het Springhaver Theater in Utrecht.

TODOS LO SABEN is de laatste film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A SEPARATION, THE SALESMAN). Oscarwinnaars Penélope Cruz en Javier Bardem vertolken de hoofdrollen in de Spaanse thriller. De film ging eerder dit jaar op het filmfestival in Cannes in wereldpremière, waar het de openingsfilm was van het festival en meedong naar de Gouden Palm.

Op 3 oktober organiseerde Cinéart in samenwerking met Espanje! Magazine een feestelijke publiekspremière. Met een uitverkochte zaal 1 in Pathé Tuschinski was het Spaanse filmfeest een bijzondere aftrap van de succesvolle release van TODOS LO SABEN. In twee maanden tijd is de mijlpaal van 100.000 bezoekers bereikt.

TODOS LO SABEN is een psychologische thriller over Laura (Cruz) die met haar familie vanuit Buenos Aires naar haar geboortedorp in Spanje afreist om de bruiloft van haar zus bij te wonen. De familiereünie wordt abrupt onderbroken door een gebeurtenis die het leven van alle personages op zijn kop zet.

Vacature: Marketing & Publiciteit stagiair(e) Cinéart

10 december 2018 Lees verder

DIRTY GOD: eerste Nederlandse speelfilm ooit geselecteerd voor internationale hoofdcompetitie Sundance Film Festival

29 november 2018 Lees verder

Acht Cinéart films geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto 2018

9 augustus 2018 Lees verder

Drie Cinéart films geselecteerd voor het Filmfestival van Venetië 2018

7 augustus 2018 Lees verder

Vier Cinéart films in de prijzen op het Cannes Filmfestival 2018

20 mei 2018 Lees verder