Speciale premièreavond THE INSULT door Roffa Mon Amour

14 februari 2018

THE INSULT geniet vandaag donderdag 15 februari een speciale premièreavond in samenwerking met Roffa Mon Amour E-talks, een nieuwe filmavond met een interactief Q&A-programma rondom een Nederlandse première. Via Skype vindt er een Q&A plaats met de regisseur van de film: Ziad Doueiri. Het Skype-gesprek zal tevens gestreamd worden via live-verbinding vanuit LantarenVenster naar Rialto in Amsterdam en kunnen bezoekers de regisseur het hemd van het lijf vragen via WhatsApp.

THE INSULT (Ziad Doueiri) leidt een incident tussen twee mannen tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt. De film heeft een Oscarnominatie voor Beste Buitelandse Film ontvangen en acteur Kamel El Basha won al eerder op het filmfestival van Venetië de prijs voor Beste Acteur. De film eindigde tevens op de tweede plaats in de publiekspoll van het Internationaal Filmfestival van Rotterdam.

De avond begint om 21:15 uur in LantarenVenster en Rialto. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop: Rotterdam & Amsterdam.

Zeven films van Cinéart bekend voor Cannes 2024

16 april 2024 Lees verder

200.000 bezoekers voor Oscarwinnaar THE ZONE OF INTEREST

12 maart 2024 Lees verder

DAHOMEY van Mati Diop wint Gouden Beer

26 februari 2024 Lees verder

100.000 bezoekers voor THE ZONE OF INTEREST

15 februari 2024 Lees verder

Acht Oscarnominaties voor Cinéartfilms

24 januari 2024 Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief